Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Al setembre, engega motors i connecta’t al català!

Tallers de literatura, de redacció i formació a distància conformen part de la nova oferta formativa


Al setembre, engega motors i connecta’t al català!

L’Oficina de Català de Sant Quirze del Vallès ofereix un taller de literatura catalana per conèixer diferents autors catalans dels segles XIX i XX i comentar alguns fragments de la seva obra.

També es farà un taller de redacció per passar-s’ho bé escrivint, millorar l’expressió escrita i treballar alguns dels aspectes que generen més dubtes a l’hora d’escriure en català.
 
Estudiar català a casa
L’Oficina de Català també ofereix cursos semipresencials de tots els nivells per tal d’estudiar català a l’hora que vagi millor. Aquesta modalitat implica treballar a la plataforma virtual Parla.cat (www.parla.cat) i assistir a dues sessions presencials per treballar l’expressió oral.
 
Matriculació
La matriculació tindrà lloc al primer pis del Centre Cívic Can Feliu (c. d’Eduard Toldrà, s/n) del 12 al 21 de setembre.
Els horaris de matriculació són: matins de 10 a 13 h i tardes, dilluns i dimecres, de 17 a 19 h. Si cal, per determinar el nivell es farà una petita prova. 
 
Certificats oficials
Els cursos del català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).
El Consorci t’ho posa fàcil 
El web del CPNL (www.cpnl.cat) ofereix un cercador de cursos que permet trobar-los per localitat, per comarca, per nivell i per modalitat.
Per a més informació podeu adreçar-vos a l’Oficina de Català (93 721 18 99, santquirze@cpnl.cat).