Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Es constitueix la Comissió de Seguiment Social del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal

Es tracta d'una eina participativa que permetrà fer una diagnosi del municipi que volem


Es constitueix la Comissió de Seguiment Social del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal

El passat 11 de desembre es va constituir la Comissió de Seguiment Social del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. L’Ajuntament de Sant Quirze ha desenvolupat durant els darrers mesos diferents accions participatives per elaborar una diagnosi del Sant Quirze què volem. Aquesta diagnosi s’inclou en la fase d’avanç de la redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal.  En aquest sentit, s’han dut a terme entrevistes grupals, accions al carrer i tallers on han participat tant ciutadans i ciutadanes com representants d’entitats. 

Ara, abans de l’aprovació de l’avanç i com a òrgan de seguiment que ha de donar continuïtat dels resultats del procés participatiu en les fases de redacció i aprovació, s’ha constituït aquesta Comissió de Seguiment Social.

La comissió la integra una representació plural del teixit associatiu del municipi, amb l’objectiu de donar informació sobre els avenços del document i resoldre els dubtes que sorgeixin. 
En una primera fase es treballaran, mitjançant tres sessions, els següents temes: constitució i presentació dels treballs de diagnosi; explicació dels documents i retorn del procés de participació i resultat de l’exposició.
En una segona fase es redactarà el document normatiu del POUM. 
Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a: participacio@santquirzevalles.cat.
Trobareu més informació sobre el POUM en aquest enllaç.