Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

SQV a un clic

Tallers formatius, creatius, actes culturals i propostes per a tota la família omplen l'agenda setmanal


SQV a un clic

La setmana a Sant Quirze es presenta amb una agenda ben atapeïda d’activitats: des de propostes per als més joves, centrades a fer pizzes creatives, fins a formacions per als més grans, orientades en l’ús dels mòbils. No falten a la cita actes compromesos amb la situació política actual i altres de lúdics i culturals. Tot, a un clic, tot, al municipi.

El tret de sortida el dóna un curs sobre mòbils al Casal d’Avis on les persones assistents rebran formació sobre com fer ús dels mòbils: whatsapp i altres aplicacions que explicaran integrants de la Fundació Pere Tarrés i Vodafone. 
Una activitat que comparteix jornada amb la projecció del documental “Interès d’Estat”, que organitza el CDR de Sant Quirze, a les 20.30 hores a Can Feliu. 
Pel que fa a la cultura, també dilluns, els Amics de la Música porten al Casal d’Avis les Simfonies número 2, 6 i 7 de Beethoven. Unes obres de referència que conformen aquesta audició gratuïta per als socis d’Amics de la Música i oberta a tots els públics, per un preu de dos euros.
 
Les propostes avancen dimecres amb la iniciativa de l’Associació Aula d’Extensió Universitària: la conferència sobre ciència: Relativitat especial, velocitat de la llum i conseqüències increïbles”. El llicenciat en Química per la UB Josep Lladó serà l’encarregat de dirigir aquesta xerrada.
 
Recordeu! Dimecres, punt d’atenció “M’entens?”.
Com cada dimecres quinzenalment l’Espai Maria Mercè Marçal acull el servei “M’entens?”. Un punt d’atenció a la diversitat sexual i de gènere, on trobareu un tracte personalitzat i proper per abordar els reptes i dificultats que les persones lesbianes, gais, bisexuals o trans, i els seus familiars, puguin trobar-se. Demaneu hora enviant un correu a sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat.
 
Atenció, jovent!
Vols sorprendre la teva família amb una pizza creativa? Vols fer un disseny utilitzant la base com a màscares o decorant-la amb ingredients saludables però divertits? L’Adrià Jiménez t’ensenyarà com en un taller de pizzes creatives que organitza dimecres de 16 a 18h al Canya Jove. Més informació a canyajove@santquirzevalles.cat. Una activitat orientada al jovent que comparteix agenda en aquest cas dimecres, amb el taller de tècniques d’estudi que imparteix Laia Prat a Les Fonts.
 
Activitats en família
Els més petits podran gaudir divendres de l’Hora del conte a la Biblioteca “La màquina del temps”. Una proposta per a tota la família que se suma a la de l’Agrupació Rialles Sant Quirze diumenge: El Molinet Màgic, de la companyia Engruna Teatre.
 
Finalment, dissabte podeu gaudir d’una nova sortida al teatre per veure “Les Noies de Mossbank Road, a La Villarroel. Informeu-vos-en aquí.
 
I recordeu, trobareu tots els detalls de la setmana i mensuals a l’agenda municipal.
.