Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana a SQV

Infants seduïts per bruixes que volen en escombra, patinadores que afronten nous reptes o música que ens acosta a la lluna...


El cap de setmana a SQV

La música i l’esport conviuen els propers dies al municipi per donar vida al temps d’oci. El cap de setmana es presenta tranquil, tot esperant-vos per compartir el luxe de ser els propietaris/es del vostre temps.

Hora del conte

El cap de setmana comença amb l’Hora del Conte “Qui vola en aquesta escombra?”, a càrrec de Sandra Rossi. Es tracta d’una iniciativa adreçada a famílies amb infants a partir de 4 anys que vulguin conèixer aquelles que ballen sota la lluna plena, que els agrada el negre i els gats.... que vulguin conèixer les bruixes!
Més informació, aquí.

Jornada de portes obertes a les escoles

Us recordem que avui a les 15.30 hores obres les portes l’escola Onze de Setembre. Una oportunitat per conèixer el funcionament del centre abans de les preinscripcions escolars. Més informació, aquí.

 

Lucas Masciano, molt a prop

El celler de Can Barra acull demà el concert del cantautor intimista Lucas Masciano. L’artista projecta en les seves actuacions els sentiments sense límits. En aquest sentit, oferirà pinzellades de diferents estils com el pop, el tango, la milonga i el folklore de diferents parts del món.
La música de Lucas Masciano ha estat utilitzada per Bigas Luna en la seva pel·lícula pòstuma “Di Di Hollywood”.
L’activitat està organitzada pels Amics de la Música, amb la col·laboració de l’Ajuntament.
Entrades en aquest enllaç.

 

Màsterclass de zumba

Per commemorar la jornada del Dia Mundial contra el càncer del passat 4 de febrer, diumenge la pista annexa del poliesportiu municipal acollirà una màsterclass de zumba a les 12 hores. Els donatius, de 3 euros, es donaran a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament. La data màxima per fer-ho és avui divendres. El contacte és el mateix poliesportiu: cemsantquirze@ferrovial.com, o bé trucant al 937213975.

Seguim al Club de Patinatge Sant Quirze!

Aquest dissabte competiran a Viladecavalls, en el marc del XXIII Festival que s’organitza al municipi vallesà. La competició començarà a les 17.30 hores al pavelló Sebastià Homs. Tothom està convidat a animar els patinadors i patinadores santquirzencs!
 

Més informació i detalls, a l'agenda municipal.