Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Màsterclass contra el Càncer

Una sessió solidària recull fons per lluitar contra la malaltia


Màsterclass contra el Càncer

Més d’una seixantena de persones van participar diumenge a la màsterclass de zumba per recollir donatius per l’Associació Espanyola contra el Càncer.

En total, es van recollir 197 euros, que seran ingressats al compte de l’entitat. La resposta, segons valora l’organització, va ser molt positiva i les persones participants van passar un bon matí ballant. La jornada va servir per commemorar el Dia Mundial contra el Càncer que va tenir lloc el passat 4 de febrer. El poliesportiu va recollir donatius de 3 euros per la participació a la màsterclass.
 
La malaltia
Les xifres de supervivència dels pacients amb càncer ha augmentat considerablement fins a arribar al 53% en només els darrers 5 anys. Unes dades que es poden atribuir molt especialment als avenços aconseguits en alguns tipus de càncer, com el de mama o el de còlon.
La campanya de la jornada d’avui se centra a fer una crida a tots els governs perquè s’uneixin a promoure accions i inversions en àrees com la lluita contra el tabaquisme, en programes per fomentar els hàbits saludables i per a la detecció precoç del càncer.