Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les inscripcions de la sortida al teatre

"La Tendresa" és l'obra triada per aquesta ocasió, al Teatre Poliorama


Comencen les inscripcions de la sortida al teatre

Avui s’obre el termini per inscriure’s a la propera sortida al teatre. L’obra escollida ha estat “La Tendresa”, al Teatre Poliorama, el proper 20 de març. 

Les persones interessades a assistir-hi poden sol·licitar-ho en aquest enllaç fins al 27 de febrer.
 
T de Teatre i Dagoll Dagom  coprodueixen la versió catalana de l’aclamadíssima comèdia d’Alfredo Sanzol La ternura. Sanzol ha estat guardonat amb el Premio Nacional de Literatura Dramática 2017 i el XII Premio Valle-Inclán de Teatro per aquesta mateixa obra.
La tendresa narra la història d'una reina una mica maga i les seves dues filles, que viatgen en l'Armada Invencible, obligades per Felip II a casar-se en matrimonis de conveniència amb nobles anglesos després d'haver envaït Anglaterra. La reina Esmeralda odia els homes perquè sempre li han condicionat la vida i li han robat llibertat, així que no està disposada a permetre que les seves filles tinguin el mateix destí que ella. Quan l'Armada passa a prop d'una illa que la reina considera deserta, provoca una gran tempesta que enfonsa el vaixell on viatgen. El seu pla és quedar-se a viure en aquesta illa amb les seves filles per no haver de tornar a veure mai més cap home. El problema és que escullen una illa on des de fa vint anys hi viu un llenyataire amb els seus dos fills, que s'hi van amagar per no tornar a veure una dona en la seva vida. Quan la reina i les dues princeses descobreixen que no estan soles, es vesteixen d'homes per protegir-se. I aquí comencen les aventures, els embolics, els enamoraments i les confusions.
 

Punt de trobada
 
Les persones inscrites s’han de presentar el dia 20 de març al punt de trobada escollit a la sol•licitud:
  • Les Fonts: a les 17:45h al C/ Església
  • Sant Quirze: a les 18:00h a la rotonda dels FF.CC.