Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Civisme i amants dels animals es retroben aquest diumenge

Els exteriors de Can Feliu acullen la tercera edició de la Festa dels Animals


Civisme i amants dels animals es retroben aquest diumenge

Sant Quirze esdevindrà diumenge de nou la seu de la tercera edició de la Festa dels Animals. Una iniciativa ja molt consolidada al poble i que ha esdevingut un referent per als amants dels animals, i per a aquelles persones responsables i respectuoses amb l’entorn i el medi. En aquest sentit, la festa acull múltiples propostes per gaudir d’un matí orientat a tota la família. Els exteriors del centre cívic Can Feliu acolliran la iniciativa, de 10 a 13.30 hores.

Les activitats
El tret de sortida a la matinal el donarà una passejada pels voltants del poble. Una oportunitat per conèixer racons i compartir camí amb altres propietaris/es de gossos. El punt de trobada serà a la riera de can Poncinc a les 10 hores. En finalitzar el passeig, hi haurà esmorzar per a totes les persones participants. De fet, el final serà als exteriors de Can Feliu a les 11 hores, moment en què començarà la festa.

Les exhibicions
Diverses entitats i associacions oferiran tot tipus de tallers i propostes. Així, hi haurà sessions d’”Urban training”; obediència avançada; exhibicions amb gossos de seguretat; o demostracions canines i d’habilitats. No faltarà a la cita d’enguany la tradicional desfilada de gossos en adopció que ofereix la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell.
Una altra de les propostes que s’oferiran durant tot el matí és la dels tallers d’ensinistrament. Amb el nom “Vine aquí!” podreu aprendre algunes tècniques bàsiques per fer la convivència amb els animals de companyia més fàcil.

Activitats infantils
Els més petits de la família podran gaudir de tallers con pintacares o de creació de màscares d’animals. També hi haurà un Scape Room centrat en el reciclatge, que portarà les persones participants a l’any 2020!

Xipa el teu animal
Els centres veterinaris del poble col·laboren amb la festa, xipant els animals de companyia a un preu especial fins al 18 de març: 40€. Podreu fer-ho a: El Mussol, Nouclínic Veterinaris i Vet’s Sant Quirze.

Civisme i reciclatge
Durant la festa trobareu també informació sobre les campanyes que duu a terme l’Ajuntament relacionades amb el reciclatge, com l’”Excuses o separes?”, amb un stand específic; així com diverses publicacions relacionades amb el respecte a l’entorn i el foment de la bona gestió dels residus, com el compostatge.
 

Podeu veure el programa en format pdf en el document relacionat en aquesta notícia.