Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Millores als parcs infantils

Aquestes feines se sumen a altres actuacions a la via pública per millorar mobilitat i accessos


Millores als parcs infantils

Un total de 25 espais de joc infantil del municipi han estat objecte de diversos treballs de reparació. Des del passat 4 de febrer s’estan renovant els jocs infantils malmesos, canviant-los per nous o arreglant les peces que no funcionen. Aquesta actuació l’està duent l’empresa Urba SBD SL, per un import de 15.612,39 € IVA inclòs. A banda, la brigada municipal està complementant aquestes feines amb la pintada de tanques i bancs dels mateixos parcs, de manera que tot l’entorn quedi en perfectes condicions.

Altres actuacions
Aquestes feines se sumen a altres ja finalitzades, com la de l’aparcament del carrer Estrella del Poble Sec, on s’ha executat una nova zona d’estacionament. Es tracta d’una actuació que dóna resposta a una reiterada demanda veïnal per manca d’aparcaments.
L’empresa Construcciones i Obres Públicas DIBESA SL ha dut a terme l’obra, amb un cost d’execució de 7.522,23€ IVA inclòs.
Finalment, una altra actuació destacada ha estat la rampa de formigó a la baixada de la pista d’skate. Els problemes de fuites en el col·lector de la Betzuca van permetre detectar diverses incidències en els accessos d’aquests espais. Un molt destacable era la dificultat d’accés dels vehicles de manteniment de la xarxa de clavegueram de gran pes a la part inferior de la pista d’skate, al carrer Llaurador, especialment en episodis de pluja. Per aquest motiu, a principis d’aquest mes s’ha construït una rampa de formigó a la baixada; una obra realitzada per Construcciones i obres públicas Dibesa SL per un cost de 9.448,48 €, IVA inclòs.