Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Sala Salut Pastor de la Patronal acull diverses iniciatives culturals aquest cap de setmana

Tindran lloc el concert “Estellés: de mà en mà” i la presentació del film “Asmita Bed & Breakfast”


La Sala Salut Pastor de la Patronal acull diverses iniciatives culturals aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana, la Sala Salut Pastor de la Patronal serà escenari de diverses iniciatives culturals. En primer lloc, aquest divendres 15 de febrer, Francesc Anyó i Borja Penalba presentaran el seu espectacle Estellés: de mà en mà. Els dos artistes ens proposen un viatge per l’apassionat i apassionant univers del poeta i periodista valencià Vicent Andrés Estellés. L’espectacle el formen una barreja de veus i músiques amb una senzilla posada en escena on els veritables protagonistes són els versos d’Estellés i la divertida complicitat entre Anyó i Penalba.

Estellés: de mà en mà, espectacle que forma part de la Programació Cultural Estable organitzada per l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, tindrà lloc a partir de les 21 hores i les entrades tenen un preu de 5€ i de 3€ per als i les menors de 18 anys. Es poden aconseguir anticipadament al següent enllaç.

Per altra banda, aquest dissabte 16 de febrer, a partir de les 19.30 hores, tindrà lloc la presentació del llargmetratge Asmita Bed & Breakfast. Es tracta d'una història real sobre un guia d’alta muntanya nepalès que va perdre els dits de les mans i d’un peu en fer el cim de l'Everest. Una família de la Garrotxa, antics clients del guia, el van portar a casa seva juntament amb l’Asmita, la seva dona. I durant 4 mesos van moure cel i terra per aconseguir les operacions que permetessin al guia a tornar a ser autosuficient.
Dissabte, la presentació del film comptarà amb la presència de Marcel•lí Parès, guionista i director del film, i d’Emi Papell i Xavier Casas, actors i protagonistes de la història real.

L'acte està organitzat pel Club Excursionista i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. L'assistència és gratuïta però les places limitades. Es poden reservar les entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat.

Aprofitem aquesta notícia per recordar que l’espectacle que Rialles Sant Quirze tenia previst realitzar diumenge 17 de febrer a la tarda a la Sala Josep Brossa de la Patronal, AKÄSHIA, El viatge de la llum, s’ha cancel•lat perquè la seva fitxa tècnica no era compatible amb cap altre espai del municipi. L’entitat i l’Ajuntament demanen disculpes per les molèsties que aquest fet pugui ocasionar.