Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa dels Animals es consolida amb èxit de participació

Centenars de persones es van acostar els exteriors de Can Feliu per gaudir de la festa


La Festa dels Animals es consolida amb èxit de participació

Ahir diumenge 17 de febrer, es va celebrar la tercera edició de la Festa dels Animals, la qual va comptar amb una gran assistència de públic que va superar totes les expectatives. L’esdeveniment ja és un referent comarcal per a les persones que tenen animals de companyia, i que entenen aquesta tinença des d’un punt de vista responsable i respectuós amb l’entorn i el medi.

La matinal va començar a les 10 hores, amb la ja tradicional passejada per l’entorn de Sant Quirze, on van participar més de 150 persones amb els seus gossos. El grup va seguir un itinerari guiat per personal de l’entitat ICanWalk, organitzadora de la passejada, que va incloure els espais de socialització per a gossos, entre altres punts d’interès. En finalitzar el passeig, tothom va poder gaudir d’un reconfortant esmorzar als exteriors de Can Feliu.
 
En aquest punt, diverses entitats i associacions, distribuïdes en paradetes, van oferir activitats i tallers durant tot el matí. Així, es va poder gaudir d’exhibicions d’obediència avançada i de seguretat, a càrrec de Canius i del Centre Caní Can Palau. Tampoc no hi va faltar la desfilada de gossos en adopció de la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell, una de les activitats que atrau més interès. També, els més petits van poder participar en tallers de pintacares i de creació de màscares d’animals.
 
La festa va comptar, també, amb un estand de l’Ajuntament on es va oferir informació sobre les campanyes relacionades amb el reciclatge. Entre aquestes, la campanya comarcal ”Excuses o separes?”, on Sant Quirze és un dels municipis participants. En el marc d’aquesta campanya, al Centre Cívic Can Feliu, va tenir lloc un Scape Room centrat en el reciclatge, que va fer reflexionar, tot jugant, sobre la necessitat de realitzar una bona gestió dels residus.
 
Podeu veure les imatges de la Festa dels Animals aquí.
Podeu veure les fotografies de la passejada i de l’Scape Room aquí.