Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Darrers dies per presentar candidatures als premis Mussol i Mussolada de Sant Quirze

Les propostes, que es poden presentar fins al 22 de febrer, tenen per objectiu distingir persones o entitats locals mereixedores de reconeixement públic


Darrers dies per presentar candidatures als premis Mussol i Mussolada de Sant Quirze

Un any més, s’ha obert el termini per presentar candidatures al Premi Mussol de Sant Quirze i al Premi Mussolada.
El Premi Mussol té per objectiu distingir una persona de Sant Quirze o entitat local que hagi destacat per algun fet remarcable o per una trajectòria digna de merèixer un reconeixement. El Premi Mussolada, per la seva banda, s’adreça a un grup o col•lectiu que hagi realitzat alguna acció de dinamització de la ciutadania de Sant Quirze.

Qui pot presentar candidatures?
Les candidatures als premis Mussol i Mussolada poden ser presentades per les entitats locals inscrites al Registre Municipal d'Entitats i Associacions Ciutadanes. També per la ciutadania, amb una proposta acompanyada per un mínim de 50 signatures de veïns i veïnes del municipi majors de 16 anys. D’altra banda, els regidors i regidores que conformin una tercera part dels membres de la Corporació i l’Alcaldessa poden aportar també propostes a aquests reconeixements.

Les propostes als premis es poden presentar en línia, al web de l’Ajuntament, o bé presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

Una comissió formada per una àmplia representació social escollirà les persones i entitats premiades entre les propostes presentades. El termini per presentar les candidatures finalitza  el pròxim divendres 22 de febrer.

Els premis es lliuraran el 26 d’abril, en el marc de la Festa del Mussol.


Trobareu més informació en aquest enllaç.