Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Cursa nocturna dels Mussols escalfa motors

L'esdeveniment esportiu local es consolida, en la seva onzena edició, el pròxim 30 de març


La Cursa nocturna dels Mussols escalfa motors

El pròxim 30 de març, Sant Quirze acull novament la Cursa nocturna dels Mussols, una proposta que organitza el Club Excursionista Sant Quirze (CESQV), des de fa ja onze edicions, i que cada any compta amb un aclaparador èxit de participació. Les inscripcions per apuntar-se a la cursa estan obertes des de principis d’any, i el termini finalitza en assolir els 650 participants.
La cursa recórrer 13,400 km per pistes de muntanya i corriols de terra de la Serra de Galliners, amb un desnivell de 700 metres acumulats. La sortida serà a les 19:30 hores, a l’exterior del poliesportiu Purificació Salas Xandri.
Abans de l’inici de la cursa, a les 18 hores, els més petits també podran participar a l’esdeveniment esportiu, amb recorreguts adaptats a les categories d’infantil, cadet i junior. Les corredores i els corredors que quedin classificats rebran els premis en finalitzar les curses infantils.
El CESQV destaca, com a novetat d’enguany, un dels obsequis que rebran les persones inscrites a la cursa. Es tracta d’uns bastons plegables, molt lleugers, amb mànec ergonòmic i amb un sistema ràpid de fixació. Un obsequi original i pràctic, valorat en més de 40€. D’altra banda, els tres classificats de cada categoria rebran premis importants que es lliuraran a partir de les 21 hores, al poliesportiu.
Trobareu al següent enllaç tota la informació de la XI Cursa Nocturna dels Mussols.