Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola Pilarín Bayés visita l’Ajuntament

L'alumnat de tercer ha conegut els serveis municipals i el seu funcionament


L’escola Pilarín Bayés visita l’Ajuntament

L'alumnat de tercer de primària de l'escola Pilarín Bayés ha visitat avui els equipaments de l'Ajuntament. Els estudiants han arribat al consistori a les 9.30 hores, acompanyats de mestres i monitors, i s’han dividit en dos grups per visitar de forma més tranquil·la els serveis municipals. Així, els infants han pogut conèixer algunes de les funcions i tasques que desenvolupa l’Oficina d’Atenció Ciutadana, com ara l’activitat del Padró municipal. També, han visitat el despatx de l’Alcaldia, de la mà de l’alcaldessa Elisabeth Oliveras, qui ha explicat als nens i nenes el significat dels símbols institucionals com la bandera i l’escut municipal. 

Després d’esmorzar, l’alumnat s’ha traslladat a la sala de Plens, al carrer Nou, on ha tingut ocasió de conèixer el funcionament de les sessions plenàries, dels òrgans de govern, i ha pogut fer preguntes d’interès a l’Alcaldessa.
La jornada ha continuat al parc de les Morisques, on els nens i nenes han dinat a l’aire lliure, abans de tornar a l’escola.