Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Màscares a punt per celebrar el Carnestoltes 2019

Les categories de disfresses individuals i de grups es podran inscriure al concurs el mateix dissabte, abans de l’inici de la rua


Màscares a punt per celebrar el Carnestoltes 2019

Un any més, Sant Quirze es prepara per celebrar el Carnestoltes, la festa més esbojarrada de l’any. El dissabte 2 de març, a partir de les 16.30 hores, començarà la jornada amb la concentració de la rua a l’avinguda dels Països Catalans. Com a novetat d’enguany, les persones i grups de fins a 14 membres que vulguin participar en el concurs de disfresses, es podran inscriure fins a les 17.30 hores, al mateix punt de concentració de la rua.
Recorregut
La rua de Carnestoltes començarà a les 18 hores i seguirà el següent recorregut: avinguda de Països Catalans, plaça 14 d’abril, rambla de Lluís Companys, avinguda Camí del Mas, rotonda ronda d’Arraona, avinguda del Camí del Mas, rotonda dels FGC i avinguda de Pau Casals fins a arribar a la plaça d’Anselm Clavé. En aquest punt, les nou entitats locals que participen en el concurs de paradetes tindran les brases a punt per començar la botifarrada popular. La vetllada estarà amenitzada per les versions musicals del grup “La Tropical”, que escalfarà l’ambient mentre el jurat del concurs fa la seva deliberació.
Lliurament de premis
Al voltant de les 20.30 hores, a l’escenari ubicat a la plaça d’Anselm Clavé, tindrà lloc l’arenga de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i, a continuació, el lliurament de premis que aquest any també incorpora novetats. Així, s’han eliminat les classificacions de primer, segon i tercer premi, per establir tres categories que rebran el mateix premi cadascuna. Les categories són “la més innovadora”, “la més canyera” i “la millor posada en escena”, tant per a disfresses individuals, grups, paradetes i comparses. Destaquen els tres premis de 100 € per a les paradetes, i de 400 € per a les comparses.

Carnestoltes a Les Fonts
Com és habitual, el barri de Les Fonts també celebrarà aquest dissabte el Carnestoltes. La Rua començarà a les 17.30 hores a la plaça de Manuel Mañas. Tant les persones com les comparses que vulguin participar en el concurs de disfresses, es podran apuntar a la mateixa plaça, a partir de les 16.30 hores i fins que comenci el recorregut.
En finalitzar la rua, al poliesportiu municipal, tindrà lloc l’arenga de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i el lliurament de premis a les comparses.

Consulta aquí el programa d'activitats.