Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament obre termini per sol·licitar la concessió de 43 places d’aparcament

Les places es situen a l’aparcament del carrer Barcelona, cantonada amb Moreneta


L’Ajuntament obre termini per sol·licitar la concessió de 43 places d’aparcament

S’ha obert el termini per presentar sol·licituds per participar en la concessió de 43  places d’aparcament de domini públic, situades al carrer Barcelona, cantonada amb el carrer de la Moreneta. Les places són propietat de l’Ajuntament, i ara s’inicia el procediment de licitació per a la concessió, per un termini de 5 anys.
Les places d’aparcament que s’ofereixen s’han classificat en tres categories, segons les dimensions. Així, es disposa de 16 places de superfície inferior a 10 m2, 17 places amb una superfície entre 10 i 11 m2, i 10 places superiors a 11 m2. Els preus oferts inicials són 37,83 euros mensuals per a la primera categoria, 40,86 euros mensuals per a la segona, i 43,20 euros mensuals per a les places més àmplies. Els preus són millorables a l’alça de conformitat amb els criteris d’adjudicació.
Les persones interessades poden presentar la sol·licitud de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, o en línia amb certificat digital. Només s'admetrà una sol·licitud per sol·licitant. El termini finalitza el 25 de març.

Podeu consultar aquí tota la informació per formalitzar la sol·licitud i  les bases d’adjudicació.