Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fundació CASSA lliura els premis del concurs de dibuix mediambiental a les escoles

Un total de 165 alumnes han participat a la iniciativa que s'emmarca en el programa educatiu que l'entitat desenvolupa amb les escoles


La Fundació CASSA lliura els premis del concurs de dibuix mediambiental a les escoles

El passat dilluns 25 de febrer va tenir lloc el lliurament de premis del concurs de dibuix organitzat per la Fundació CASSA, emmarcat en el Programa Educatiu que l’entitat porta a terme amb les escoles. Es tracta de la 16a edició del certamen que premia les millors obres sobre l’aigua i el medi ambient creades per l’alumnat de les escoles participants, que han estat Purificació Salas, El Turonet, l’Onze de Setembre i Lola Anglada. Així, un total de 165 alumnes han participat en el concurs.

L’alumnat guanyador va rebre els premis de mans del gerent de Concessions de CASSA, Josep Maria Manyosa, i del regidor de Parcs, Jardins i Via Pública, Mobilitat i Serveis de l'Ajuntament de Sant Quirze, David Caminal.

Els infants premiats són:
  • 1r premi: Sílvia Martí (Escola Onze de Setembre)
  • 2n premi: Ariadna Puchol (Escola Lola Anglada)
  • Accèssit: Laia Clua (Escola Purificació Salas)
  • Accèssit: Laia Pau (Escola Onze de Setembre)
  • Accèssit: Valèria Carvajal (Escola Onze de Setembre)
L’escola a la qual pertany el primer premi, l’Onze de Setembre, també va rebre un val de 150 € per a material escolar.
 
El concurs de dibuix s’emmarca en l’activitat que porta per títol “El recorregut de l’aigua: des del lavabo fins al riu”, adreçat a l’alumnat de 10 a 14 anys. L’objectiu del projecte és conèixer el cicle integral de l'aigua al complet, fent especial atenció al procés de depuració. Els estudiants visiten l’estació depuradora d’aigües residuals del riu Ripoll i es porta a terme una activitat experimental en l’anomenat ‘Laboratori d’EDUCASSA’. El concurs de dibuix posa el punt final a l’activitat.
 
Durant els pròxims mesos, la Fundació CASSA també desenvoluparà les activitats que porten per nom “On és l’aigua” i “Dins de l’aigua” a les escoles Onze de Setembre, Taula Rodona, El Turonet, Purificació Salas i Lola Anglada.