Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Esplai La Flama rep una menció especial al concurs de grafits sobre reciclatge

El certamen és una activitat de la campanya de sensibilització del reciclatge "Excuses o Separes?"


L'Esplai La Flama rep una menció especial al concurs de grafits sobre reciclatge

El passat 20 de febrer va tenir lloc el lliurament de premis del concurs de grafits sobre el reciclatge de la matèria orgànica, organitzat en el marc de la campanya de sensibilització “Excuses o separes?”, impulsada pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental i els ajuntaments de la comarca.

L’Esplai La Flama, que ha participat en el concurs amb el mural “Sigues el canvi que vols veure!”, ha rebut una menció especial a “l’esforç, la voluntat, la participació i el compromís amb el medi ambient”, acompanyada d’un val de 400 € per adquirir material escolar.

El castellarenc Marc Torrecilla “Maten” ha estat el guanyador del concurs de grafits, que ha rebut un premi de 1.500 €. El jurat ha estat format pel grafiter professional Werens, la representant de l’Agència de Residus de Catalunya, Teresa Guerrero, Ramon Alemany, de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa i el representant del Consorci, Joan Fresno.
 
A finals d’any es van pintar grafits a 10 municipis de la comarca amb una temàtica concreta: el reciclatge de la matèria orgànica. Amb aquesta actuació es volia apropar el reciclatge al públic jove i fer-ho d’una manera original i trencadora. Les pintures utilitzades pels murals, tant els esprais com les pintures plàstics,  han estat pintures amb base a l’aigua i amb certificat ecològic, per tal de generar el menor impacte possible en el medi ambient. El grafit realitzat a Sant Quirze per l’Esplai La Flama es pot veure al mur del poliesportiu municipal situat a la ronda d’Arraona.