Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana a SQV

Disfresseu-vos i ompliu els carrers de creativitat!


El cap de setmana a SQV

El Carnestoltes és el gran protagonista del cap de setmana. Una festa de llum i color que omplirà els carrers del poble de participació. Sens dubte, una oportunitat per esdevenir personatges del passat, present i futur i deixar volar la imaginació. Preneu nota d’aquesta i altres propostes per als propers dies.

Carnestoltes 2019

El poble ja està preparat per gaudir d’una de les festes més creatives i divertides de l’any: el Carnestoltes. El proper dissabte a partir de les 16.30 h comença una jornada molt intensa amb una concentració a l’av. de Països Catalans. La rua sortirà a les 18 hores des d’allà, fins a la plaça d’Anselm Clavé. En aquest punt, hi haurà botifarrada popular a càrrec de les entitats. També música i lliurament de premis del concurs.
A Les Fonts també es viurà la festa amb intensitat. La rua començarà a les 17.30 hores a la plaça de Manuel Mañas.
Podeu consultar el recorregut de manera detallada en aquest enllaç.

Despatx Jove

Avui, com cada primer divendres de mes, el jovent de Sant Quirze té l’oportunitat de parlar de manera distesa amb la regidora de Joventut, Anna Canes, i l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, en el marc del “Despatx Jove”. En horari de 17 a 20.30 hores podeu acostar-vos al servei de Joventut Canya Jove per parlar amb elles, fer-les arribar qualsevol qüestió, suggeriment o demanda que tingueu individualment o com a col·lectiu.

Demana cita o més informació a:

Servei de Joventut Canya Jove

Centre Cívic Can Feliu

Tel: 937216800 ext. 5600

Mòbil/whatsapp: 607 54 57 84
canyajove@santquirzevalles.catCursa dels Mussols de reconeixement

Aquest proper dissabte teniu l’opció de participar en la sortida del reconeixement del circuit de la Cursa dels Mussols. A partir de les 10 hores les persones participants es trobaran al poliesportiu del CEIP Purificació Salas, per iniciar l’activitat. Només hi ha 50 places disponibles. Més informació, en aquest enllaç.

Recordeu....

Avui comença el termini per inscriure’s a la Fira d’Artesans de la Festa del Mussol. Qualsevol persona que acrediti dedicar-se al món de l’artesania pot fer aquesta sol·licitud, sempre que compleixi una sèrie de requisits. Trobareu més informació i detalls sobre el tràmit aquí. De fet, aquest finalitza el proper 31 de març. Recordem que la Fira tindrà lloc el proper 28 d’abril.

Ajuts lloguer
Avui és el darrer dia per presentar les sol•licituds de renovacions de les prestacions als ajuts del lloguer per a l’any 2019. Més informació, aquí.

I si veieu...

Si veieu maquinària treballant a les palmeres del parc de les Morisques, la rotonda dels FGC, la plaça Catalunya, plaça del Molí, la Masia de Can Feliu i de Can Barra, sapigueu que és pel morrut. Es tracta de l’inici dels treballs per erradicar aquest insecte que afecta aquests exemplars. Així ho estableix el Servei de Sanitat Vegetal de la Generalitat, donat que es considera una plaga de quarantena.
 

Més informació i detalls a l'agenda municipal.