Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions a la Fira d'Artesans de la Festa del Mussol

Comença el termini per sol•licitar una paradeta de venda de figures artesanes amb forma de mussol


Obertes les inscripcions a la Fira d'Artesans de la Festa del Mussol

Avui 1 de març ha començat el termini per inscriure’s a la Fira d’Artesans de la Festa del Mussol per tal de disposar d’una paradeta d’artesania durant la festivitat del poble, que tindrà lloc el proper diumenge 28 d’abril al parc de les Morisques. Hi pot participar qualsevol persona que acrediti dedicar-se al món de l’artesania. Entre els requisits previs cal que els productes a vendre siguin realitzats artesanalment i amb forma de mussol. A més, és necessari que cada artesà porti la seva taula o tenderol. L’espai que ocuparà cada artesà s’adjudicarà per rigorós ordre d’arribada al lloc on es desenvoluparà la Fira.

El termini per presentar les sol•licituds és de l’1 al 31 de març. Les sol•licituds per poder disposar de l'autorització per muntar una paradeta d’artesania es poden relaitzar al següent enllaç.
 
Recordem que la Festa del Mussol va prendre el relleu el passat 2018 a l'Aplec del Mussol, una festa molt estimada al poble organitzada per l’Ateneu de Sant Quirze amb la col•laboració de l’Ajuntament des de l’any 1992. Durant la festa, s’ofereix al poble aquesta fira d’artesans en la qual és possible trobar tot tipus d’objectes que fan referència a aquesta au i que ha esdevingut punt de trobada de col•leccionistes de mussols de tot arreu. A banda de la fira, s'organitzen altres activitats culturals durant aquell cap de setmana com concerts, el mercat vintage, la trobada gegantera Albert Beltran o la celebració del Dia Internacional de la Dansa.