Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Programació amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Sant Quirze ha preparat diverses activitats per sensibilitzar la població


Programació amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones

Sant Quirze torna a viure intensament aquesta jornada amb una àmplia programació que s’allarga durant tot el mes i allibera el dia 8 perquè les dones puguin reivindicar-se lliurament.

Aquestes són les propostes que, des del Servei de Feminismes i LGTBI, s’han treballat:
 
7 de març
El 7 de març es llegirà el manifest del Dia Internacional de les Dones a la plaça de la Vila. Durant la mateixa jornada tindrà lloc la trobada “Emprendre en femení”, que enguany arriba a la seva quarta edició. Serà al celler de Can Barra en el marc d’un dinar.
A la tarda, el celler de Can Barra acollirà la inauguració de l'exposició "Invisibilitzades", de l'Associació Artística i Cultural Grup TT. Serà a les 19 hores.
 
Premi Dona de Sant Quirze del Vallès
Un any més la sala Josep Brossa de la Patronal s’omplirà per acollir el lliurament d’aquest reconeixement a una dona del municipi. En aquesta ocasió, l’acte comptarà amb l’actuació de la coneguda Judit Nedderman. Serà a partir de les 20 hores.
La sala Salut Pastor serà l’escenari a partir de les 22 hores del Sopar de Dones adreçat a totes les entitats del poble. Un espai de trobada on compartir inquietuds i posar en comú els temes que interessen al col·lectiu.
 
Reflexions
El proper 16 de març es presentarà  el llibre “Mujeres de Ghibli, la huella femenina de Miyazaki”, de la mà de la seva autora: Anna Junyent. A continuació, hi haurà un videfòrum amb la pel·lícula “La princesa Mononoke”.
En aquest àmbit, els dies 11, 13 i 15 de març s’organitza la formació: “Reinventa la teva aventura laboral amb visual thinking”. Les persones interessades cal que s’hi inscriguin prèviament: ocupacio@santquirzevalles.cat.
Finalment, el 28 de març s’organitza un cinefòrum: “Bar Bahar (Entre dos móns), de Maysaloun Hamoud. La vida de tres ciutadanes palestines centra aquesta pel·lícula que parla de la llibertat de treballar, divertir-se i escollir a qui estimar. 
 
Espectacles
Un alltre dels punts forts de la programació és el monòleg “No solo duelen los golpes", amb Pamela Palenciano. Una mirada al tipus de relacions que mantenim en el marc del patriarcat. Serà el dia 19 de març.
En la mateixa línia, la sortida al teatre d’aquest mes serà per veure “La Tendresa”, al teatre Poliorama. T de Teatre i Dagoll Dagom coprodueixen la versió catalana d’Alfredo Sanzol. La sortida serà el 20 de març.
Tampoc no faltarà a la cita el “Cabaret l’Hora Bruixa” a la Sala Salut Pastor el dia 22 de març.
Finalment, el dia 29 de març tindrà lloc l’espectacle musical entorn l’univers de Chavela Vargas, amb la interpretació de Claudia Anyor.
 
Podeu consultar tota la programació en el document pdf relacionat en aquesta notícia.