Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un acte vandàlic destrossa l’espai de joc de la plaça de l’Amistat

Avui han començat els treballs de reparació i adequació que suposaran una important inversió


Un acte vandàlic destrossa l’espai de joc de la plaça de l’Amistat

El passat dissabte 3 de març un acte vandàlic d’autoria desconeguda va destrossar l’espai de joc de la plaça de l’Amistat del municipi. La nit d’aquesta jornada la Policia Local va rebre un avís per part del veïnat per avisar sobre la crema dels jocs allà instal·lats. De fet, van ser necessàries les intervencions tant de la Policia com d’una dotació de Bombers per extingir el foc, que va cremar durant una hora i mitja. Afortunadament, però, la fusta és ignífuga i això va evitar que l’incendi s’escampés pels voltants de la plaça.

Davant d’aquests fets avui s’ha començat el desmuntatge de les peces malmeses i la readaptació del joc per al seu ús, amb un cost per a les arques municipals de més de 2.000 euros. L’objectiu és poder canviar tot el joc a llarg termini, de manera que sigui igual que l’original. Això suposarà un cost de 20.000 euros, un import corresponent a tota la partida anual per a la reparació de jocs infantils al municipi.
Es preveu que els treballs de col·locació i adaptació del joc malmès finalitzin avui mateix. A la plaça s’instal·larà un element informatiu per sensibilitzar la població sobre els costos de la manca de civisme i els actes vandàlics.