Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avui s’ha publicat la convocatòria d’eleccions al Congrés i al Senat

A la pàgina web municipal trobareu tota la informació sobre el calendari i altres elements necessaris per exercir el dret a vot


Avui s’ha publicat la convocatòria d’eleccions al Congrés i al Senat

Avui s’han convocat les eleccions que es celebraran el proper 28 d’abril de 2019. De fet, el BOE ha publicat el Reial decret de dissolució del congrés i del Senat i la nova convocatòria que permetrà renovar els 350 escons del Congrés dels Diputats i els 208 d’elecció directa del Senat.

Per tal que la jornada es desenvolupi adequadament, ja s’han començat a desenvolupar les primeres tasques preparatòries a l’administració. De fet, a l’apartat Eleccions del web municipal es publiquen informacions com el calendari electoral ampliat; Qui pot votar?; On s’ha de votar?; els partits i candidatures; els membres de les meses; l’escrutini en línia, etc. Les informacions s’aniran actualitzant en el moment que es vagin desenvolupant, de manera que la ciutadania estigui informada en tot moment.
Entre les informacions destacades, cal remarcar que el ple del sorteig per escollir els membres de les meses electorals serà l’1 d’abril a les 14 hores. A partir d’aquest dia es notificaran els 270 membres titulars i suplents seleccionats, inclosos evidentment els de Sant Quirze.