Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest diumenge, Una dona en el mirall a la Sala Josep Brossa de la Patronal

L'obra compara el paper de la dona a la societat actual amb la dona de la postguerra i fa reflexionar el públic sobre la construcció del jo femení


Aquest diumenge, Una dona en el mirall a la Sala Josep Brossa de la Patronal

La Sala Josep Brossa de la Patronal acull aquest diumenge 10 de març la representació de l’obra Una dona en el mirall de La Pulpe Teatro. Es tracta d’un espectacle on es combina el realisme del present amb el món oníric del record; on podrem reflexionar sobre el paper de la dona a la societat actual i comparar-la amb la dona de la postguerra (2a Guerra Mundial) i on podrem qüestionar la construcció del jo femení: des de la societat, des d’una mateixa, des de l’altre-proper.

Segons La Pulpe Teatro, Una dona en el mirall és un homenatge a les dones que ens van precedir, a les àvies que van deixar petjada en les nostres vides, que ens van deixar en herència amor, dolor, riure, plor i que, malgrat haver viscut en una època encara més dura per a les dones que la nostra, ens van fer entendre que "la vida és el que fas amb ella".Aquesta és la història de quatre dones que no acaben de trobar el seu lloc a la societat, però tampoc el troben en si mateixes. Les àvies per la pressió de l'ull extern, les nétes per l’autocensura. Com si veiéssim les seves vides en un mirall, potser la història que ens expliquen sigui un reflex distorsionat.

La dramatúrgia la signa Denise Duncan i les intèrprets són Anna Masó i la santquirzenca Anna Farriol. L’obra es va estrenar el passat 2018 a la Sala Atrium de Barcelona amb molt bona acollida de crítica i públic. La representació tindrà lloc diumenge 10 de març, a les 18 hores, a la Sala Josep Brossa de la Patronal. Les entrades tenen un preu de 5€ i de 3€ per a les persones menors de 18 anys. Es poden aconseguir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat.

Sinopsi
La Carol i l’Elkie es troben una nit. Una sola nit que farà que canviï el destí de les seves vides com ja va canviar el destí de les seves àvies en una llunyana illa del nord d’Europa, fa més de setanta anys. Sense voler-ho aquella trobada del passat entre les dues àvies servirà perquè la Carol i l’Elke s’encarin amb la seva pròpia existència en l’actualitat. Han passat anys negant-se a elles mateixes però aquesta nit ja no ho podran seguir fent. Aquí comença la història.