Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller de música per a nadons i les seves famílies

Ja s'han obert les inscripcions d'aquesta proposta que sensibilitzarà els infants en el ritme, la creativitat i el gaudi de la música


Taller de música per a nadons i les seves famílies

El proper 23 d’abril l’Escola Municipal de Música inicia un taller de música orientat a nadons de 8 mesos a 3 anys i les seves famílies. El curs s’allargarà fins al 9 de juny i tindrà lloc els dimarts de 16.15 a 17 hores. El preu és de 80 euros.

L’objectiu de les sessions, impartides per Teresa Marçal, és acostar els infants al món de la música mitjançant jocs de mans i dits, cançons de bressol o moixaines. També s’organitzaran petites audicions, acostumant els infants a escoltar música, així com a fomentar la creativitat i la improvisació. Les classes s’acompanyaran de propostes com jugar a fer sons, o treballs per fomentar la pulsació i el ritme.
Les places són limitades i les inscripcions ja estan obertes. Podeu fer-ho dirigint-vos a la Secretaria de l’Escola Municipal de Música de Sant Quirze. Més informació: 937210073, escolademusica@santquirzevalles.cat.