Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una cinquantena de dones emprenedores posen en comú experiències i projectes

Durant la sessió es va presentar l'Associació de dones empresàries i emprenedores de Sant Quirze del Vallès


Una cinquantena de dones emprenedores posen en comú experiències i projectes

El celler de Ban Barra va acollir ahir la IV Jornada Emprendre en femení amb motiu del Dia Internacional de les Dones, amb la participació d'una cinquantena de dones. L'objectiu era continuar obrint camins de visibilitat i apoderament de les dones. L’activitat va estar organitzada pels serveis d’Emprenedoria i de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament.

Durant el dinar es van intercanviar experiències i es va desenvolupar una dinàmica que donava els ítems necessaris per crear una empresa, com afrontar els principals reptes i altres consells. 
L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, va assistir a l’acte i hi va intervenir, destacant que “aquesta ja ha esdevingut una jornada consolidada, una iniciativa que arriba a la seva quarta edició amb força i que pensem continuar organitzant.”
Durant la sessió es va presentar l’Associació de Dones empresàries i emprenedores de Sant Quirze, que també van intervenir i van fer públic el seu programa amb diverses activitats al llarg dels propers mesos.
A més, una experta en creativitat i cooperació va oferir la conferència “Per a què cooperar?” i, seguidament, organitzarà la dinàmica “Com podem fer xarxa per assolir nous reptes?”.
La jornada va finalitzar amb la posada sobre la taula de les conclusions. 
Podeu consultar la programació del Dia Internacional de les Dones en aquest enllaç.