Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana a SQV

El lliurament del Premi Dona de Sant Quirze i el concert de Judith Nedderman, entre els plats forts


El cap de setmana a SQV

L’acte de lliurament del Premi Dona Sant Quirze protagonitza el cap de setmana al municipi. Una iniciativa que se celebra en el marc de la programació del Dia Internacional de les Dones. A banda, també hi ha altres propostes lúdiques i culturals que omplen l’agenda.

Premi Dona Sant Quirze del Vallès
 
Aquest dissabte tindrà lloc l’acte de lliurament del Premi Dona de Sant Quirze 2019 a Dolors Rubio i Picó. Es tracta d’una treballadora de l’Ajuntament i veïna del poble que ens va deixar sobtadament l’estiu passat. Rubio va destacar per la seva coherència i compromís amb la lluita sindical al consistori, per la defensa dels drets socials i per la dedicació a l’associacionisme i als veïns i veïnes del barri de Les Fonts. 
 
També s’atorgarà la distinció honorífica en l’àmbit nacional a les polítiques catalanes actualment a la presó Carme Forcadell i Dolors Bassa. La distinció honorífica en l’àmbit internacional és per Andrea Patricia Guzmán per la seva dedicació a Radio Bálsamo a promoure els drets humans i els drets de les dones a El Salvador. El Premi Dona i les distincions es lliuraran públicament a la Sala Josep Brossa de la Patronal, que estrenarà la seva remodelació.
 
Judith Nedderman
 
El lliurament de guardons clourà amb l’actuació estel·lar de la cantant Judith Neddermann, que presentarà el seu darrer treball, “Nua”. Trobareu més informació en aquest enllaç.
 
Sopar de Dones
 
A continuació, tindrà lloc el Sopar de dones. Es tracta d’una trobada adreçada a dones de totes les entitats de Sant Quirze, on podran compartir inquietuds i posar en comú els temes que els interessen com a col·lectiu. L’acte tindrà lloc a la sala Salut Pastor de la Patronal.
 
Exposició de pintures: Serra de Llaers
 
Avui és el darrer dia per visitar visitar l’exposició “Serra de Llaers” a la Cafeteria de Can Feliu. L’artista Assutzena Cruz s’ha inspirat en paisatges naturals d’aquesta zona del Ripollès amb pintures a l’oli amb espàtula fetes en tapes d’armaris antics.
 
Sopar de Dones
 
El Racó de la Dona organitza avui a les 21 hores un Sopar de Dones al centre cívic Torre Julià. 
L’entitat commemora així la jornada, en el marc d’un acte ja consolidat.
 
Ballada Country per la igualtat entre dones i homes
 
L’Associació Country Mussols realitza una ballada de country per la igualtat entre dones i homes. Una activitat que començarà a les 11.30 hores a la plaça d’Anselm Clavé.
 
 
Concert de Lourdes García 
 
El proper diumenge 10 de març tindrà lloc a la Patronal l’espectacle "20 anys de cançons i records", un concert de l’actriu, cantant i directora coral Lourdes Garcia en què interpretarà les cançons que han marcat la seva trajectòria tant a nivell personal com professional, acompanyada per cantants de teatre musical, la Societat Coral Il•lustració Artística i el cor Dríade Grup Vocal de Terrassa.
 
L'acte començarà a les 12 hores i l'assistència és lliure i gratuïta. Aforament limitat a 200 persones.
 
Teatre: Una dona en el mirall
 
La Sala Josep Brossa de la Patronal acull aquest diumenge 10 de març la representació de l’obra Una dona en el mirall de La Pulpe Teatro. Es tracta d’un espectacle on es combina el realisme del present amb el món oníric del record; on podrem reflexionar sobre el paper de la dona a la societat actual i comparar-la amb la dona de la postguerra (2a Guerra Mundial) i on podrem qüestionar la construcció del jo femení: des de la societat, des d’una mateixa, des de l’altre-proper.
  
Aconseguiu les vostres entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat.
 
Recordeu...
 
Portes obertes a l’escola Lola Anglada
L’escola Lola Anglada obre les portes avui per donar a conèixer les seves instal·lacions i funcions, prèviament al període de preinscripcions. Serà a partir de les 15 hores. Trobareu més informació i detalls, aquí.
 
Consulteu les activitats detalladament a lagenda municipal.