Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja es pot consultar el cens electoral i fer reclamacions fins al 18 de març

Podeu fer-ho en línia o de manera presencial a les Oficines d'Atenció Ciutadana


Ja es pot consultar el cens electoral i fer reclamacions fins al 18 de març

Des de dilluns i fins al proper dia 18 de març podeu fer reclamacions el cens electoral una vegada hagueu comprovat les vostres dades. D'aquesta manera, podreu exercir el vostre dret a vot als propers comicis.

El cens electoral conté els moviments comunicats al padró d’habitants fins al 28 de desembre de 2018 dels electors nacionals, amb majoria d’edat en la jornada electoral.
 
Les llistes del cens a les eleccions es poden consultar presencialment en el termini de 8 dies naturals, a partir de l'11 i fins al 18 de març de 2019. Aquesta, el 18 de març, és la darrera jornada per poder fer les reclamacions, si s'escau.
 
Durant l’esmentat període qualsevol persona també pot formular reclamació de les seves dades al cens electoral, davant la Delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral o directament a l’Ajuntament:
La consulta es pot fer en línia, en aquest enllaç. També de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, en els següents horaris.
  • OAC plaça de la Vila: 11 al 15 i 18 de març, de 8.30 a 19 hores, excepte els divendres, que l’horari és de 8.20 a 14 hores.
  • OAC de Les Fonts, al centre cívic de Torre Julià: 13 i 15 de març. Dimecres de 16:45 a 20 hores i divendres de 8.45 a 14 hores.