Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinc nous contenidors per a l'oli usat

S'han instal·lat aquests dies i se sumen als setze ja existents


Cinc nous contenidors per a l'oli usat

Sant Quirze  compta amb cinc nous contenidors per a l’oli usat. Aquesta setmana s'han instal·lat a les següents ubicacions: c. d’Influència Riera; av. Can Pallàs amb c. de Pedres Blanques; c. Estrella (Poble Sec); c. d’Urgell amb rda. d’Arraona; i c. de Joan Oliver amb rbla. de Lluís Companys.

Aquests se sumen als 16 existents fins ara. Els darrers s’hi ha instal·lat en el marc de la campanya “Excuses o separes?” que ja arriba a la seva fi i en la qual l’Ajuntament ha participat activament. 
El reciclatge d’oli usat és especialment important perquè si no es gestiona correctament i es llença per la pica, ocasiona obstruccions a les canonades i dificulta la depuració de l’aigua. En canvi, el seu reciclatge permet la generació de biodièsel, un combustible menys contaminant pel medi ambient.
La campanya “Excuses o separes?” es va iniciar al mes de novembre amb el suport del Consorci per a la Gestió de Residus i la col·laboració d’influencers locals. Municipis de tota la comarca han participat en les iniciatives proposades.