Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avís per afectacions a la mobilitat al pont del ferrocarril de Los Rosales

El proper dilluns hi haurà afectacions en aquesta zona per les obres del Camí Verd


Avís per afectacions a la mobilitat al pont del ferrocarril de Los Rosales

El proper dilluns 25 es tancarà el trànsit sota del pont del ferrocarril de los Rosales, amb motiu de l’execució de les obres de prolongació del camí Verd. La zona ja està degudament senyalitzada. El tancament és definitiu i el pont passa a ser només transitable per a vianants i bicicletes.

 
Recordem que les obres de prolongació del camí verd des del carrer de l’Oreneta fins al passeig del Colomer ja estan en marxa des de finals de febrer, un cop l’empresa adjudicatària va presentar els tràmits previs del pla de seguretat i l’alta del centre de treball. Aquestes obres corresponen a la proposta dels pressupostos participatius de 2016, que es van contractar el desembre de l’any passat, després de l’estudi de recorreguts més viables, la redacció i aprovació del projecte i que el primer concurs d’adjudicació hagués quedat desert.

Millores al sector de Los Rosales
 
Arran de la petició del veïnat de los Rosales, que va manifestar la seva preocupació per la manca de seguretat del carrer entre el Pont i el Colomer, que es podria veure agreujada pel tancament de la circulació de vehicles pel pont del ferrocarril, l’Ajuntament realitzarà la construcció de la vorera, l’eixamplament de la calçada i la instal·lació d’enllumenat i regulació semafòrica en aquest espai. Respecte a la seguretat viària al sector de los Rosales, també a petició del veïnat, s’ha demanat al Servei de Carreteres l’anul·lació de l’accés directe des del passeig de can Barra atès que aquest itinerari comporta un volum de vehicles superior a la capacitat del carrer del Pont, que hauria de ser un carrer intern del barri i no una via de pas.