Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gaudeix del "Cabaret l'Hora Bruixa" el proper divendres!

Música, poesia i reflexió protagonitzaran aquesta proposta a la Patronal


Gaudeix del "Cabaret l'Hora Bruixa" el proper divendres!

El proper divendres 22 de març s’organitza un dels esdeveniments de referència dels actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Emmarcada en la programació de tot aquest mes, la sala Salut Pastor acull el “Cabaret l’Hora Bruixa”... un cabaret molt especial que comptarà amb l’actuació de les “Transformers” i Lola Bastarda, col·laboradora habitual “The Chanclettes”.

El tret de sortida serà a les 21.45h, amb Clàudia Anyor, actriu i cantant santquirzenca que interpretarà cançons de dones que han fet història en el món de la música. A continuació, serà el torn de la poeta Mireia Calafell i la celista irlandesa Björt Rúnars.
Després d’aquest apunt musical hi haurà temps per a un espectacle provocator que interpel·larà contínuament a l’audiència. Kelly Lua interpretarà “Palabra de negra”, donant veu als sentiments i preocupacions de la dona negra a la societat contemporània.
La nit arribarà a la seva fi amb Akelarre, de cantautores feministes, i l’artista empordanesa Joina, formada en piano clàssic i que combina influències musicals molt diverses.
 
Cal remarcar que durant la sessió l'Associació Les Fonts Solidària farà recollida d'aliments. Els més necessaris són: pasta de sopa, oli, productes d'higiene i productes de neteja de la llar.
 
L'entrada és gratuïta fins a completar l'aforament de la sala. Podeu adquirir les vostres entrades anticipadament aquí.
 
Trobareu tota la informació del més detallada en aquest enllaç.