Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El rocòdrom del Purificació Salas ha estat objecte de pintades

Ajuntament i comunitat educativa treballen per buscar fórmules que posin fi a l'incivisme


El rocòdrom del Purificació Salas ha estat objecte de pintades

El nou rocòdrom de l’escola Purificació Salas i part de la paret adjacent ha estat objecte d’actes vandàlics aquest cap de setmana. El rocòdrom ha estat pintat i les parets també, amb dibuixos i textos ofensius. Una actuació que tant l’Ajuntament com la comunitat educativa lamenten i condemnen. Aquest matí la brigada municipal ja ha estat tapant part de les pintades, i es procedirà a arreglar la part més afectada del rocòdrom. A més, aquesta tarda en el marc del Consell Escolar, tindrà lloc la comissió de convivència, amb la participació dels serveis educatius de l’Ajuntament, on s’abordaran a fons aquests fets. 

En aquest sentit, l’Ajuntament treballa per sensibilitzar la població sobre el respecte als espais públics des de tots els àmbits. La Policia Local també estudia possibles actuacions en la línia de xerrades informatives als centres, per tal de conscienciar sobre els costos de l’incivisme i el que comporten per a tota la societat. 
Darrerament altres espais, com la plaça de l’Amistat, també han estat objecte d’actes vandàlics. Aquest espai infantil ha hagut de ser arranjat, amb un cost molt elevat per a les arques municipals i, en definitiva, per a tota la ciutadania.