Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició de la Mostra Pedagògica

Diumenge un total de 28 estands donaran a conèixer l'oferta educativa de Sant Quirze


Nova edició de la Mostra Pedagògica

El proper 24 de març tindrà lloc la Mostra Pedagògica a la plaça d’Anselm Clavé. L’objectiu d’aquesta iniciativa, organitzada des de la Regidoria d’Educació, és crear un espai de trobada entre la ciutadania i les entitats educatives del municipi. Una bona ocasió per conèixer tota l’oferta educativa de Sant Quirze.

La Mostra comptarà amb 28 estands de punts informatius on les entitats exposaran les seves propostes educatives. Tanmateix, durant l ajornada, les famílies podran participar en diverses activitats i tallers organitzats per les pròpies entitats i centres.
 
Els participants a la Mostra Pedagògica són les escoles i els instituts, les AMPAS, les llars d’infants, l’Escola municipal de Música Can Barra, el Centre de Formació d’Adults L’Olivera, les escoles d’idiomes i d’ofimàtica, els diferents centres de suport educatiu, l’Aula d’Extensió Universitària, l’Esplai La Flama i els serveis municipals.
 
Com novetat, aquest any s’organitzarà l’Exposició del Pla Local d’Educació que ha estat elaborat durant l’exercici de 2018 i que validat pels serveis municipals, la Comissió política del Pla, el Consell Educatiu Municipal. El proper Ple del 28 de març el portarà a aprovació.