Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze es prepara per gaudir de la Passada de Sant Antoni

El proper 24 de març els carrers s'ompliran de bestiar en el marc d'una de les festes més antigues i tradicionals del poble


Sant Quirze es prepara per gaudir de la Passada de Sant Antoni

Sant Quirze del Vallès omplirà els seus carrers de tradició el proper diumenge 24 de març, quan els carros de pagès tirats per cavalls prendran el protagonisme de la jornada. L’Associació Amics del Cavall i l’Ajuntament de Sant Quirze ja ultimen els detalls de la nova edició de la Passada de Sant Antoni al poble, que començarà amb l’esmorzar popular de pagès al recinte firal  a les vuit del matí. Després de beneir les bèsties, els carruatges començaran el seu passeig pels carrers del poble a les 11 hores, per acabar a la plaça de la Vila a les 12.30 hores. Una bona oportunitat per gaudir d’espectaculars carros de transport de matèries diverses com troncs, fruites i verdures o animals de granja arrossegats per cavalls tal i com es feia antigament en poblacions de tradició agrícola, com és el cas de Sant Quirze del Vallès.

 
 
Recorregut: Recinte firal, c. Llaurador, rda. Pladellorens, c. Pep Ventura,c. Pompeu Fabra, c. Montserrat, c. Moreneta, c. Barcelona, c. Sant Jaume, rbla. Lluis Companys, plaça 14 d’abril, rbla Lluís Companys, avda. Camí del Mas, c. Manso,  avda. Pau Casals, c. Mossèn Fco. Rosales i Plaça de la Vila.