Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les reflexions de l'actriu Pamela Palenciano omplen de sensacions la Patronal

"No solo duelen los golpes" es va posar en escena ahir, en el marc dels actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones


Les reflexions de l'actriu Pamela Palenciano omplen de sensacions la Patronal

La sala Josep Brossa de La Patronal es va omplir ahir per acollir el monòleg “No solo duelen los golpes”, amb Pamela Palenciano. L’actriu va exposar la seva experiència de parella en què va viure maltractament, abús i sotmetiment al poder i la violència de la masculinitat patriarcal. De fet, Palenciano va fer una mirada al tipus de relacions que es mantenen en el marc del patriarcat, construint-les i patint-les. Aquesta obra no és només un taller o una xerrada, sinó una proposta i una posició política davant la violència masclista. A més, aquest projecte és efectiu per l’activisme de la seva autora, que va saber canalitzar una experiència viscuda, que la va portar a viure processos terapèutics de la Gestalt, del Feminisme, la Bioenergètica, l’art, el teatre i, ara més que mai, del propi activisme feminista. Les sensacions, emocions i, fins i tot, la informació que es rep d’aquesta vivència van sorprendre tothom ahir, doncs la sala es va omplir de riures, però també d'enuig, indignació, identificació i, finalment, reflexió. Trobareu les fotografies de l'acte, aquí.

Els actes amb motiu del Dia Internacional de les Dones continuen avui, amb la sortida al teatre. Les persones assistents veuran “La tendresa”, de T de Teatre i Dagoll Dagom. Aquestes companyies coprodueixen la versió catalana de l’aclamadíssima comèdia d’Alfredo Sanzol “La ternura”. 
Un altre dels plats forts de la setmana tindrà lloc divendres 22, amb el Cabaret “L’Hora bruixa”. Un cabaret feminista amb actuacions de les Transforners, Mireia Calafell i Björt Rúnars, Akelarre, kelly Luá, Clàudia Anyor i Joina. Serà a les 21.30 a La Patronal.
Podeu consultar la resta de programació en aquest enllaç.