Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Mostra Pedagògica esdevé un aparador de l’oferta educativa de Sant Quirze

Durant la mostra es va poder visitar una exposició del Pla Local d’Educació, que es porta a aprovació al proper Ple de març


La Mostra Pedagògica esdevé un aparador de l’oferta educativa de Sant Quirze

Centenars de persones es van acostar ahir a la plaça d’Anselm Clavé per visitar la Mostra Pedagògica i conèixer de primera mà l’oferta educativa de Sant Quirze. 

Gairebé una trentena d’agents educatius locals van participar en la mostra, on van tenir ocasió d’exposar  les activitats i els recursos pedagògics que ofereixen a Sant Quirze. Els participants van ser les escoles i els instituts, les AFAS, les llars d’infants, l’Escola municipal de Música Can Barra, el Centre de Formació d’Adults L’Olivera, les escoles d’idiomes i d’ofimàtica, els diferents centres de suport educatiu, l’Aula d’Extensió Universitària, l’Esplai La Flama i diversos serveis municipals.
Durant la mostra també es va poder visitar l’exposició del Pla Local d’Educació, que ha estat elaborat durant el 2018, i que el pròxim Ple del 28 de març el portarà a aprovació. 
La Mostra Pedagògica, organitzada per la regidoria d’Educació, desperta un gran interès, sobretot per la proximitat de les preinscripcions escolars 2019-2020 que tindran lloc del 29 de març al 9 d’abril.
 
Podeu veure aquí les imatges de la Mostra Pedagògica.