Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte tindrà lloc la VIII Mostra Nacional de Cançó Improvisada de Sant Quirze del Vallès

L'acte comptarà amb Joan Font, Laia Pedrol, Núria Casals, Pau Rierol, Maribel Servera i Francesc Ribera “Titot”


Aquest dissabte tindrà lloc la VIII Mostra Nacional de Cançó Improvisada de Sant Quirze del Vallès

Aquest dissabte 30 de març tindrà lloc a Sant Quirze del Vallès la VIII Mostra Nacional de Cançó Improvisada. Es tracta d'un espectacle on els millors glosadors i glosadores dels Països Catalans improvisen versos rimats a l’instant sobre unes melodies i un temes donats pels organitzadors de l’acte. La resposta dels i les participants sol ser tan ràpida, enginyosa i ben estructurada que és el delit d’un públic que sovint no es pot creure que aquells versos s’estiguin improvisant al moment.

De nou la Mostra ocuparà tota la jornada del dissabte 30 de març. Enguany, la Mostra arrencarà a les 13 hores amb un vermut glosat amb el grup de Glosa de la Vila de Gràcia, a la cooperativa l’Estraperlo, al carrer Pintor Vila-Puig. Tot seguit, a les 14.30 hores hi haurà un dinar popular amb sobretaula glosada. Per reservar els tiquets podeu escriure un correu electrònic a mostradeglosasantquirze@gmail.com

I, a les 18 hores, a la sala Josep Brossa de la Patronal arriba la VIII Mostra de Cançó Improvisada, aquest any amb en Joan Font –Alt Empordà-, Laia Pedrol –Vallès Occidental-, Núria Casals -Osona-, en Pau Rierol- Mallorca-, na Maribel Servera -Mallorca- i Francesc Ribera “Titot” –Berguedà-. Tot acompanyat per els músics Marc Torrens, Pau Benítez i Lídia Domingo. La Mostra l’organitza el col•lectiu Glosadores de la Serra i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb el suport de Cor de Carxofa, el CSA la Impremta i l’espai cooperatiu l’Estraperlo.