Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cap de setmana a SQV

Teatre, música i espectacle van de la mà aquests propers dies


El cap de setmana a SQV

La VIII Mostra Nacional de Cançó Improvisada centra bona part de les propostes per aquest cap de setmana. Una iniciativa que s'acompanya de teatre i tallers. Preneu bona nota.

Espectacle "Chavela, un mundo raro"
Aquest divendres la Patronal acull l’espectacle “Chavela, un mundo raro”. Es tracta d’un concert teatralitzat que ens parla de vivències universals on cada un dels espectadors s’hi podrà veure interpel·lat. Començarà a les 22 hores. Més informació, en aquest enllaç.
Taller: Com elaborar un menú setmanal saludable
En el marc del Cicle d’Alimentació saludable, dissabte tindrà lloc la primera de les xerrades: Com elaborar un menú setmana saludable. Serà a la sala tallers de la Masia de Can Feliu d’11 a 13 hores. Les places estan exhaurides, però podeu participar en les properes. Les trobareu, aquí.

Hora del conte MENUTS: "Tic, tac"

Les famílies amb infants de 0 a 3 anys tenen una cita demà a les 12 hores a la sala d’actes de la Biblioteca. La Lídia Clua parlarà de coses que es viuen per primera vegada, aprofundint amb intensitat en cada moment.

VIII Mostra Nacional de Cançó Improvisada
El dissabte 30 de març tindrà lloc la vuitena edició de la Mostra Nacional de Cançó Improvisada. Les Glosadores de la Serra i l’Ajuntament organitzen aquesta popular iniciativa que enguany comptarà amb Titot, Joan Font, Laia Pedrol, Núria Casals, Pau Rierol i Maribel Servera com a principals cantaires i que improvisaran rimes i lletres sobre les temàtiques que proposi la presentadora i el públic a ritme de corrandes i garrotins. Començarà a les 18 h a la Sala Josep Brossa de la Patronal i l’assistència és lliure. La jornada començarà amb un vermut musical a l’Estraperlo i continuarà amb un dinar amb sobretaula glosada. Més informació, aquí.

Recordeu...

El proper 30 de març de 20.30 a 21.30 hores tindrà lloc l'Hora del Planeta. Es tracta del major moviment global contra el canvi climàtic i la defensa de la natura. Per sumar-s'hi, només cap apagar els llums durant aquella hora. L'Ajuntament s'hi suma apagant els llums del parc de les Morisques i els exteriors de Can Barra.

Podeu consultar les activitats a l'agenda municipal.