Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 500 inscrits a la Cursa dels Mussols

Ferran Sampere i Ninfa Estela han estat els guanyadors absoluts de la prova


Més de 500 inscrits a la Cursa dels Mussols

Un total de 507 corredors i corredores van participar dissabte a l’onzena edició de la Cursa del Mussol. D’aquests, 449 van completar la prova. Aquesta cursa popular, ja consolidada en el calendari de curses nocturnes, travessa la Serra de Galliners per camins i corrols de muntanya. Enguany, com a novetat, s’ha introduit una pujada nova per accedir al Camí dels Monjos.

El vencedor absolut de la prova i dominador des dels primers metres va ser l’atleta local Ferran Sampere del Salomón Vertic CESQV, guanyador per tercer consecutiu. En aquesta ocasió ha aturat el crono en 56’01’’. En categoria femenina la dominadora de la prova va ser, un any més, Ninfa Estela Chavez del Reebook, amb un temps de 67´08´´.
La prova no va tenir incidents destacables. Com cada any centenars de corredors populars van omplir la serra de Galliners. A l’arribada les cares de satisfacció eren les protagonistes. 
La festa de la cursa nocturna va cloure al pavelló esportiu del C.E.I.P. Purificació Sales amb una botifarrada que havien preparat les persones voluntàries. En aquesta ocasió, un total de 150 persones van fer possible que tot estigués en condicions no només en arribar sinó durant tot el recorregut, per la seguretat dels atletes.
Trobareu més detalls aquí.
Podeu veure les fotografies en aquest enllaç.