Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze celebra aquest dissabte la Palindrofesta

La iniciativa organitzada pel Club Palindromista Internacional tindrà lloc a la Sala Josep Brossa de la Patronal


Sant Quirze celebra aquest dissabte la Palindrofesta

Aquest dissabte 6 d'abril, Sant Quirze del Vallès acollirà Ezriuqtnas, la palindrofesta. La ciutadania podrà gaudir d'aquesta original iniciativa oberta al públic organitzada pel Club Palindromista Internacional (CPI).
La jornada començarà a les 12 hores a la Sala Josep Brossa de la Patronal amb la "Mostra palindròmica", l'acte central de la Trobada del Club Palindromista Internacional. Comptarà amb un recital de nous palíndroms a càrrec tant de membres del CPI com de veïns i veïnes de Sant Quirze, a més de ponències breus i una presentació de nous llibres sobre palindromia.

Ja a la tarda, a partir de les 18 hores, i també a la Sala Josep Brossa, tindrà lloc la projecció de ¡Viva el palíndromo!, una pel•lícula que va més enllà dels palíndroms i acaba sent una reivindicació emotiva i divertida sobre tot allò que el capitalisme i la societat de consum acostumen a menysprear: gent diversa que es dedica a activitats que no generen benefici, pura passió pel llenguatge i per cultivar un sentiment d’harmonia entre companys.

Els actes de la palindrofesta començaran ja aquest divendres 5 d'abril a l'Estraperlo (carrer Pintor Vila-Puig, 12) amb un taller de creació artística espontània on podreu crear palíndroms o utilitzar-ne de ja existents per fer muntatges gràfics. El resultat final prendrà forma de fanzine d’autoria col•lectiva. Aquesta activitat començarà a les 20 hores.

Totes les activitats són gratuïtes i estan organitzades pel Club Palindromista Internacional amb el suport de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.