Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com fer l'estudi de mercat de la teva idea de negoci

Un curs celebrat avui posa sobre la taula els aspectes rellevants per iniciar amb èxit un projecte empresarial


Com fer l'estudi de mercat de la teva idea de negoci

L’edifici de Can Tuset ha acollit avui un dels cursos orientats a les persones emprenedores i organitzats des el Servei d’Emprenedoria. Es tracta d’una acció formativa que consisteix a donar suport a aquells/es que tinguin un projecte o una idea empresarial i que comencin la seva activitat.

La sessió ha començat avui a les 9.30 hores i s’allargarà fins a migdia. La idea és proporcionar una metodologia que permeti recollir totes les dades necessàries per facilitar la presa de decisions. Així, s’aborden aspectes com el perfil de clients, el significat de viabilitat d’un projecte, tant des d’un punt de vista tècnic com econòmic, financer o social. També es parla de les fonts d’informació i l’ús d’internet per a una bona recerca.
L’activitat s’ha desenvolupat amb la col·laboració també d’altres ajuntaments, com el de Sabadell, Castellar i Barberà del Vallès. Properament s’organitzaran nous cursos. Podeu informar-vos trucant al 937216800, extensió 4105, o bé enviant un correu electrònic a: emprenedors@santquirzevalles.cat.