Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa del Mussol 2019

Els propers dies 26 i 28 d'abril s'organitza una nova edició d'aquest aplec ja consolidat


Festa del Mussol 2019

Una nova edició arriba al municipi ja el divendres 26 d’abril, amb l’acte del lliurament dels Premis Mussol de Sant Quirze i Mussolada 2019. Serà a les 19.30 hores. A continuació, concert de Cesk Freixas. El cantautor presentarà el seu darrer treball “Festa Major”, i comptarà amb la col·laboració del poeta Roc Casagran. Més informació i entrades a: http://entrades.santquirzevalles.cat.

La Festa continuarà al vespre a la plaça d’Anselm Clavé amb el correfoc de Diables. L'acte coincideix amb la commemoració dels 25 anys de la Colla de Diables de Sant Quirze. Seguidament, Concert d’AlQuadrat als exteriors de la Masia de Can Feliu.
El punt i final a l’Aplec el posarà la Fira d’Artesans de la Festa del Mussol diumenge d’11 a 14 i de 17 a 19 hores al Parc de les Morisques.
 
 
ATENCIÓ: Fe d'errades: per un error de producció, la informació continguda a la contraportada de l'Informem d'abril de 2019, on diu que la Festa és els dies 20, 21 i 22 d'abril és errònia. Aquest any la Festa del Mussol es celebra els dies 26 i 28 d'abril.