Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més d’una trentena d’associacions participaran en la Mostra d’Entitats

La jornada coincideix amb el Dia Internacional de la Dansa


Més d’una trentena d’associacions participaran en la Mostra d’Entitats

 El proper diumenge 28 d’abril el Parc de les Morisques serà l’escenari d’una nova edició de la Mostra d’Entitats. Una trentena d’associacions de tots els àmbits participaran en aquesta iniciativa amb els seus stands, informant sobre les activitats que desenvolupen i organitzant propostes. En aquest sentit, hi haurà des d’iniciatives esportives, com futbolins, tirs lliures o escacs gegants, fins a tallers de pinta cares, manualitats, pintura o robòtica. També s’organitzaran percussions i malabars i, fins i tot, alguns consells per a la correcta preparació del te!

Actuacions a l’escenari central
Al llarg del matí es desenvoluparan espectacles com una màsterclass de marxa nòrdica, una exhibició i taller de country, el “Babysharkdoo, doo, doo”,  o una perfomance teatral. 
Paral·lelament i emmarcat en la Mostra el 28 d’abril ala sala Josep Brossa de La Patronal acull dues obres de teatre: “El conte de Nadal” (dissabte i diumenge), de Charles Dickens, i “L’efecte papallona” (només diumenge).
 
Dia Internacional de la Dansa
El mateix 28 d’abril a la tarda també se celebra aquesta commemoració al Parc de les Morisques. A les 17.20 hores tindrà lloc l’exhibició del gimnàs Montserrat Creus. A continuació, a les 18.30 hores l’espectacle “Müller” homenatjarà les dones que durant segles han estat víctimes de l’opressió.
 
Podeu consultar el programa de la Mostra en el document adjunt a aquesta notícia.