Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alumnat del Lola i el Pilarín presenten les seves cooperatives

Els treballs són fruit del Projecte Cultura Emprenedora i els resultats es podran veure a la Festa del Comerç Just


L’alumnat del Lola i el Pilarín presenten les seves cooperatives

Els alumnes de 5è de les escoles Lola Anglada i Pilarín Bayés han presentat avui les seves propostes de cooperatives, en el marc del Projecte Cultura Emprenedora que han desenvolupat impulsat per les regidories de Desenvolupament Econòmic i Local i Educació, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L’alumnat del Lola Anglada ha parlat de “The Lola’s Shop” i “Creative Storm”; i el del Pilarín Bayés de “Copelectron”, “Guerrers i guerres del Pilarín” i “Cinquè Font”.
L’experiència els ha servit no només per aprendre sobre cooperatives i món empresarial, sinó per formar-se en aspectes com el treball en equip o parlar en públic.
Avui, l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, ha escoltat tots els treballs, i ha pogut interactuar amb l’alumnat, valorant l’experiència i comentant altres iniciatives emmarcades en aquest projecte, com la visita a Ràdio Sant Quirze
Durant la Festa del Comerç Just del propers 16 i 19 de maig els participants ubicaran les seves parades al Parc d eles Morisques, on exposaran els productes confeccionats, resultat final de la creació de les seves cooperatives.
El 10% de tots els beneficis obtinguts de les vendes es lliuraran a la Mesa de Cooperació i Solidaritat del municipi, que ho farà arribar a les diferents ONG’s amb qui treballen.