Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sant Quirze gaudirà de la Diada de Sant Jordi

Paradetes de llibres i roses, música i tradició per celebrar aquesta jornada


Sant Quirze gaudirà de la Diada de Sant Jordi

El proper 23 d’abril el parc de les Morisques i les rodalies esdevindran l’escenari central de la Diada de Sant Jordi. Aquests espais s’ompliran de parades de venda de llibres i roses organitzades per les entitats del poble. Una bona ocasió per aconseguir la rosa, decidir-se pels llibres que es regalaran o autoregalar-se un detall per commemorar la Diada. 

A la tarda, l’Escola Municipal de Música organitza un Taller per a nadons i les seves famílies. Una forma de gaudir de moixaines i cançons, jocs de falda i d’estimulació. Serà de 16.15 a 17 hores.
 
Sant Jordi a l’Assís
Un any més per Sant Jordi les persones cuidadores i la gent gran del municipi tenen una cita a la Residència Assís per gaudir de la Diada als jardins de la residència. Des de les 11 i fins a les 13 hores es realitzarà un recital de poesia musicada a càrrec del grup de teatre Mímame Productions. A més, es posaran paradetes de llibres, roses i es farà un refrigeri. L’acte compta amb la col·laboració de la Creu Roja per acompanyar en vehicle les persones que no puguin apropar-se amb els seus cuidadors/es pels seus propis mitjans.