Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El proper 28 d'abril, Eleccions Generals

Un total de 14.851 persones de Sant Quirze i 209 des de l’estranger podran exercir el seu dret a vot


El proper 28 d'abril, Eleccions Generals

El proper 28 d’abril tindran lloc les eleccions que permetran renovar els 350 escons del Congrés dels Diputats i els 208 d’elecció directa al Senat.

 
On puc votar?
Els locals electorals són els següents: escola El Turonet, escola Onze de Setembre, centre cívic Torre Julià, Biblioteca Municipal, escola Lola Anglada, Casal Serra de Galliners, La Patronal i local social Municipal del Poble Sec. El total de meses electorals és de 30, distribuïdes per tot el municipi. 
 
Organització i seguiment
Més de 300 persones, entre personal de la corporació i membres de les meses, participaran al llarg de la jornada a Sant Quirze per garantir el bon funcionament d’aquesta nova cita amb les urnes. De fet, avui a les 18.30 hores hi ha prevista una reunió amb tots els membres de les meses, per informar-los sobre les tasques que han desenvolupat.
L’Ajuntament posarà a disposició de la ciutadania diferents canals de comunicació per informar i resoldre les incidències que es puguin produir. D’una banda, de manera presencial, hi haurà un punt d’informació permanent a la planta baixa de l’edifici principal de l’Ajuntament, a la plaça de la Vila, número 1. També es resoldran els dubtes que puguin sorgir al llarg del dia per via telefònica al 937216800.
 
Horari de votació
Els locals electorals obriran les portes a les 9 del matí i estaran oberts fins les 20 hores de manera contínua. A partir de les 20 hores començarà l’escrutini, que també es podrà seguir en línia i en temps real a www.santquirzevalles.cat/escrutini.
En el decurs de la jornada, l’Ajuntament difondrà informació mitjançant el web municipal i les xarxes socials.
 
Trobareu tot el detall de dades sobre les Eleccions en aquest enllaç.