Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inscriu-te a la II cursa solidària Freefighters Kids

Aquest club santquirzenc organitza per segona vegada un esdeveniment que recollirà fons per Sant Joan de Déu


Inscriu-te a la II cursa solidària Freefighters Kids

El proper 19 de maig l’entitat Freefighters organitza la II Cursa solidària d’obstacles Freefighters Kids. Es tracta d’un esdeveniment on els infants hauran d’anar superant reptes i proves que es trobaran durant tot el recorregut: rocòdrom, pas de pneumàtics, túnel, bobines o zona de trinxeres, entre moltes altres. Hi haurà tres recorreguts per categories: Baby, de fins a 3 anys; Mini, de 4 a 7 anys; i Kids, de 8 a 14 anys. La cursa es durà a terme al recinte firal (c. Llaurador).

Els objectius de la cursa són, d’una banda l’esport i l’aprenentatge de la superació per als més petits, i, el més important, la solidaritat. De la mateixa manera que l’any passat, els beneficis es lliuraran al Pediatric Cancer Center de Sant Joan de Déu. Recordem que l’any passat van participar-hi 120 nens i nenes i es van recaptar 1.300 €.
L’acte també comptarà amb sortejos, animació i l’acompanyament de la mascota, en Bhuqui. Podeu gestionar les inscripcions a www.freefighters.es. Recordeu que les places són limitades.