Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La participació a Sant Quirze del Vallès és d'un 69,38% a les 18 h

La xifra supera amb més de vint punts el percentatge a aquesta mateixa hora en els darrers comicis a les Corts Generals


La participació a Sant Quirze del Vallès és d'un 69,38% a les 18 h

 La participació a les Eleccions Generals del 28A a Sant Quirze del Vallès és del 69,38% a les 18 h, un 22 % més alt que en els darrers comicis al Congrés i al Senat, quan la participació en aquest punt del dia va ser del 47,28 %.

Els vuit locals electorals, on des de les nou del matí s'han pogut realitzar les votacions, tancaran les seves portes a les vuit del vespre, moment en què començarà el recompte. 
El cens de Sant Quirze per aquesta jornada electoral és de 14.851 electors i electores i són 14 les formacions que han presentat candidatura en aquesta catorzena edició de les Eleccions Generals des de la implantació de la democràcia.
Podeu seguir la jornada a les xarxes socials municipals, al web de l’Ajuntament, i a Ràdio Sant Quirze, al 90.9 de l’FM o bé a www.radiosantquirze.cat. A partir de les les 20 hores es podrà seguir en temps real l'escrutini en línia en aquest enllaç: escrutini en línia.
Per a dubtes i consultes, podeu adreçar-vos a la planta baixa de l’Ajuntament, a la plaça de la Vila, o bé trucant al 937216800.