Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Múltiples activitats omplen el parc de les Morisques durant la Mostra d'Entitats

Les propostes d'una trentena d'associacions van convidar la ciutadania a gaudir de la jornada de diumenge


Múltiples activitats omplen el parc de les Morisques durant la Mostra d'Entitats

El Parc de les Morisques va ser diumenge l’escenari de la Mostra d’Entitats. Una trentena d’associacions de tots els àmbits van participar en aquesta iniciativa que va omplir de tallers, música, tradició i esport cada racó.

Les associacions van oferir als seus respectius estands una mostra de les activitats que habitualment desenvolupen. Així, hi havia no només informació, sinó iniciatives esportives com futbolins, tirs lliures de bàsquet, escacs gegants, pinta cares, manualitats, pintura o robòtica. Al llarg del dia, a més, es van organitzar activitats com una màsterclass de marxa nòrdica, una exhibició i taller de country, la famosa coreografia “Babyshark doo, doo, doo” o una performance teatral, entre altres.
Paral·lelament, i emmarcat en la Mostra, la sala Josep Brossa de La Patronal va acollir dues obres de teatre protagonitzades per l’alumnat de l’Espai d’Arts Escèniques: “El conte de Nadal” de Charles Dickens i “L’efecte papallona”.
Trobareu les fotografies de la Mostra en aquest enllaç.
 
Dia Internacional de la Dansa
La tarda de diumenge, per commemorar aquesta jornada, va tenir lloc la representació de l’espectacle “Mulïer”. La Companyia Maduixa amb les seves ballarines amb xancres va homenatjar les dones que durant segles han estat víctimes de l’opressió. A continuació el gimnàs Montserrat Creus va fer una exhibició dels balls i coreografies assajats durant el curs.
 
Podeu veure les fotografies del Dia Internacional de la dansa, aquí.