Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nous cursos per a les persones emprenedores

Vendre millor o esprémer el Youtube com a eina de màrqueting són algunes de les properes formacions


Nous cursos per a les persones emprenedores

L’Ajuntament de Sant Quirze ofereix diversos cursos properament, en col·laboració amb altres ajuntaments com el de Sabadell, Castellar i Barberà del Vallès. Des del Servei d’Emprenedoria s’ha impulsat aquesta participació conjunta, per oferir a les persones interessades formació respecte l’emprenedoria en el seu àmbit més actual: el networking, les xarxes socials i el màrqueting.

Els dos primers cursos es van impartir a Sant Quirze: “Com captar més clients a través del networking i la cooperació” i “Com fer l’estudi de mercat de la teva idea de negoci”, els passats mesos d’abril i març.
Aquest mes de maig s’impartiran quatre cursos més, als municipis col·laboradors. Es tracta de: “Vendre bé, vendre millor” (3, 6 i 10 de maig) ; “Esprenem Youtube i vídeo màrqueting al teu negoci” (6, 13 i 20 de maig); “Gestió de conflictes a les xarxes socials”( 23 de maig); i “Neuro-màrqueting aplicat a les vendes” (30 de maig).
Per a més informació sobre les ubicacions dels cursos, inscripcions i altres informacions, podeu enviar un correu electrònic a: emprenedors@santquirzevalles.cat