Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova programació de La Tri3Mestral

Coneix les propostes culturals de Sant Quirze per als mesos de maig, juny i juliol


Nova programació de La Tri3Mestral

Ja està tot preparat per afrontar un nou trimestre de programació cultural. La Tri3Mestral veu de nou la llum per informar sobre les activitats dels propers mesos. 

 
Activitats familiars
Les propostes s’orienten a tots els públics. En aquest sentit, hi ha espectacles per a tota la família, com el Festival de Contes del proper 5 de maig a la Masia de Can Barra o els Contes solidaris del 8 de juny a la Biblioteca municipal.
No faltaran les sessions del Pati de contes a la Biblioteca, una cada mes fins al setembre. 
Una altra de les visites familiars obligades d’aquest semestre és la de l’exposició “Artistes a les escoles”, que s’inaugura el 9 de maig i es podrà veure fins al 29 del mateix mes al celler de Can Barra. Un recull de les obres treballades en el marc d’aquest projecte. 
 
Música
La música continua sent la gran protagonista dels propers mesos. Destaca el “Sant Quirze Music Festival” els propers 28 i 29 de juny a la sala Josep Brossa de la Patronal. Dos dies amb concerts i activitats relacionades amb la música negra, el blues, el swing, jazz, boogie-woogie i el rock.  No falten a la cita, uns dies abans, els Root 66, grup format per Ricky Araiza i David Ponsà. Serà el 2 de juny i se centrarà en les influències del country, bluegrass i blues. Cal remarcar també l’actuació el 4 de maig de “Los Stompers”. Serà a les 21 hores a la Sala Salut Pastor de la Patronal.
El soul i el rock arribaran de la mà de “TheBandimores”, el 12 de juliol als exteriors de Can Barra. No faltaran les actuacions de la santquirzenca “Big Barra Band” el 5 de juiol; les Caramelles del 4 de maig; les fusions de rumba i poesia amb “Rumbesia”, el 10 de juiol; i la tradicional Festa Cubana el 6 de juliol.
 
Teatre
La II Mostra de Microteatre Pessics 2019 arriba a Sant Quirze el dissabte 18 de maig. El carrer de Pintor Vilapuig serà l’escenari de la representació de sis obres, a partir de les 18.30 hores.
 
On puc comprar les entrades?
Fes-ho en aquest enllaç, quan vulguis i des de casa.
 
Podeu consultar aquestes i algunes propostes més, al programa detallat en format pdf que acompanya aquesta notícia.